Kirjastokortti ja tunnusluku

Näin saat kirjastokortin
Kirjastokortin ja tunnusluvun saat mistä tahansa PIKI-kirjastosta. Ota mukaasi voimassaoleva henkilötodistus. Ensimmäinen kirjastokortti on aina maksuton. Kirjastokortti on henkilökohtainen ja allekirjoittamalla kirjastokortin sitoudut noudattamaan kirjaston käyttösääntöjä.

Jos kadotat kirjastokorttisi, ota heti yhteyttä kirjastoon. Kirjaston henkilökunta laittaa kortin lainauskieltoon. Lainauskielto estää korttisi väärinkäytön.

Alle 15-vuotias saa kirjastokortin huoltajan kirjallisella suostumuksella. Korttihakemuksia saa kirjastosta tai voit tulostaa sen alla olevasta linkistä.
Alle 15-vuotiaan korttihakemus

Tunnusluku
Tunnusluku on kirjastokorttiin liittyvä nelinumeroinen salasana. Tunnusluvun avulla voit käyttää lainaus- ja palautusautomaatteja. Voit tarkastella ja uusia omia lainojasi sekä varata aineistoa PIKI-verkkokirjaston sivuilla. Tunnuslukua tarvitaan myös asiakastietokoneiden käytössä ja omatoimikirjastoon sisäänkirjautumisessa.

Tunnusluvun saat vain käymällä henkilökohtaisesti kirjastossa. Jos tunnuslukusi unohtuu, voit tarkistuttaa sen kirjastossa.

Uusi kirjastokortti on maksullinen.