Ajankohtaista

14.10.

Pirkan opiston palvelupiste on suljettuna syyslomalla ma 14.10.

27.9.
Tulostus asiakaskoneilta onnistuu

Tulostaminen onnistuu vihdoinkin suoraan asiakaskoneilta, myös PIKI-hakukoneelta sekä e-lehtien lukukoneelta. Kysy tulostamisesta asiakaspalvelusta. Suorita tulostusmaksut asiakspalvelupisteeseen. Lue lisää täältä.

19.9.
Kirjaston pihan kivetys- ja asfaltointityöt on aloitettu. Työt jatkuvat ainakin syyskuun ajan. Sisäänkulku pyörätuoliluiskan kautta.

HUOM!
Asfaltointivaiheen
alettua pyydämme, että riisut kenkäsi kirjaston sisäpuolella oven suuhun sitä varten varatulle alueelle. Oven suussa on asfaltointivaiheessa myös tarjolla muovisia kengänsuojuksia, jotka voit laittaa kenkiesi suojaksi. Kenkien pois ottaminen tai suojaaminen on tärkeää, jotta kirjaston uusi lattia säilyy siistinä eikä tahraannu kenkien pohjaan jääneistä tuoreen asfaltin jättämistä jäljistä. Varo myös omia kenkiäsi, etteivät ne vahingoitu tuoreesta asfaltista.

12.8.
Pirkan Opiston palvelupiste kirjastolla

Pirkan Opiston palveluneuvoja on tavattavissa kirjaston neuvotteluhuoneessa maanantaisin klo 12-18. Palveluneuvojalta saat tietoa kursseista ja ohjausta kurssivalinnoissa. Voit myös ilmoittautua kursseille ja maksaa kurssimaksusi palvelupisteessä. Palveluneuvojan voit tavoittaa myös numerosta 040 – 133 4220.

1.6.
Uudet aukioloajat

Palveluajat:
ma-ke klo 12-18
to-pe klo 10-16
Omatoimiajat:
ma-ke klo 8-12 ja 18-20
to-pe klo 8-10 ja 16-20
la-su klo 8-18

4.2.
Tervetuloa lukemaan e-lehtiä!

Lukusaliin on hankittu e-lehtien lukukone ja nyt on uudenkin kirjaston lehtivalikoima taas melkoisen kattava.
ePress – Kotimaisia paikallisia ja maakunnallisia e-sanomalehtiä. Pirkanmaalaisiakin lehtiä luettavana yli 20!
eMagz – Kotimaisia aikakaus- ja ammattilehtiä. Valikoimassa kymmeniä lehtiä.
Aikakone HS.fi – Helsingin Sanomien näköislehdet vuosilta 1904-1997.
E-lehtien lukeminen on helppoa. Klikkaa vain kuvaketta lehtilukoneen näyttöruudulta ja valitse mieleisesi lehti. Jos tarvitset apua lehtilukukoneen käytössä, neuvomme mielellämme sinua.