Takaisin listaukseen
23.8.2022 18:00

Lukupiirin ensimmäinen tapaaminen 23.8. klo 18

Tervetuloa Vesilahden kirjastossa järjestettävään lukupiiriin!

Kuluuko kirjastokorttisi käytössä puhki vai jäävätkö kirjat hyllyyn pölyttymään? Tule mukaan kaikenlaisille lukijoille avoimeen lukupiiriin haastamaan lukutottumuksiasi ja kehittämään kuuntelu- ja keskustelutaitojasi. Luettavat kirjat valitaan yhdessä osallistujien kesken kaikki kirjallisuuden lajit sallien. Lukupiirin vetäjänä toimii innokas lukemisen harrastaja Elina Sirén, joka järjestää lukupiirin ensimmäistä kertaa.

Ensimmäinen tapaaminen on tiistaina 23.8. klo 18-20, jonka jälkeen joka kuukauden 3. tiistai klo 18-20 (syys-toukokuu).

Osallistujat vastaavat itse luettavien kirjojen hankinnasta. Mukaan mahtuu max. 7 osallistujaa. Lukupiiri on maksuton. Sukelletaan yhdessä kirjojen kiehtovaan maailmaan!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset 21.8. mennessä tekstiviestillä tai sähköpostilla:
Elina Sirén 040 772 7352 / elina.siren(a)gmail.com