Takaisin listaukseen
19.11.2018 18:00

Olli Soinisen kirjan julkistamistilaisuus


Olli Soinisen Rotan hauta, kohtumiehet ja muita kertomuksia -kirjan julkistamistilaisuus ma 19.11. klo 18-20.30 lukusalissa. Jäkä jäkä -kerho lukee teoksesta tekstinäytteitä.

”Olen aina elänyt täysillä. Siitä syntyy värikäs tarina-aitta. Pelkät eläinlääkärijorinat pitkästyttäisivät minut nopeasti. Parkinsonin taudin kuvaukset tuoreella tavalla ovat aina haaste   Mielikuvitukseni on loputon ja sen hyödyntäminen ilman estoja on rajaton riemu.  En pyrikään kirjallani yhtenäiseen linjaan, vaan toivon, että lukija saa juuri itselleen sopivan paistoksen. Kun kuitenkin en pysty tekstejäni muuttamaan kaikille sopiviksi.  Sen takaan, että lukija ei pääse liian helpolla.

Sarkasmi ja musta huumori ovat vaikea tyylilaji, mutta en pelkää haasteita. Ennakkoluuloihin törmään jatkuvasti. Jo kirjan kannet kertovat, ettei parkkis ole aina välttämättä heikko nahjus. On minulla huonot hetkeni, sen verran on räntää tullut naamaani viimeisen puolen vuoden aikana. Hypomania oli keinoni selvitä, kunnes oivalsin uuden tavan jäsentää maailmani.”
– Olli Soininen