Takaisin listaukseen
5.9.2022 00:00

Sisävirtalähde – Mirva Soinion taidenäyttely


Sisävirtalähde – Satumaisia värikkäitä silkkimaalauksia

Tervetuloa tutustumaan silkkitaiteilija Mirva Soinion näyttelyyn.

”Meillä jokaisella on sisimmässämme valtava määrä upeita voimavaroja! Haluan tällä taidenäyttelylläni muistuttaa siitä että voit halutessasi ammentaa sisältäsi voimaa, virtaa, osaamista ja uskoa itseesi ja kykyihisi. Kyllä pystyt! Kyllä osaat ja uskallat!

Sisäinen voimavirta tarvitsee vain ottaa käyttöön, se voi olla paljon upeampi juttu kuin uskalsit uskoa tai toivoa. Anna itsesi kasvaa sen voimin korkeimpaan mahdolliseen omaan mittaasi. Riität, kelpaat ja olet täydellinen juuri sellaisen kuin olet. Muista kepeys ja huumori, jotka ovat myöskin joka hetki työkalupakissasi valmiina käyttöösi.

Tämän  ”Sisävirtalähde” -näyttelyn teokset ovat jokainen uniikkeja silkkikankaalle käsin ja luonnostelematta maalattuja. Silkki on kiehtova ja herkkä materiaali, juuri silkillä värit pääsevät hehkumaan. Mukana on myös muutama muilla tekniikoilla tehty teos, suuret taulut sekä veistokset ovat myös ilmaisukeinojani. Väreillä on suuri merkitys ihmiselle. Haluan teoksillani välittää lempeyttä ja hyvyyttä, antaa voimia kanssakulkijoille. Koen myös että jokaiseen teokseeni on ikäänkuin ”pakattu” energiaa, joka sitten saa välittyä ja virrata teoksen kokijalle, mikäli hän niin haluaa. Anna näiden teosten johdattaa sinut oman sisävirtalähteesi äärelle, Hyviä Näyttelyelämyksiä!”

Jos haluat ostaa teoksen, ota rohkeasti yhteyttä!

Mirva Soinio

mirva.soinio@kolumbus.fi

040 180 3595, (myös Whatsapp -viesteillä tavoittaa)

5.-30.9.2022, näyttely on avoinna kirjaston aukioloaikojen mukaisesti.