Takaisin listaukseen
27.11.2018 17:00

Tulevaisuuden lapsiperhepalvelut Vesilahdessa -ilta


Tervetuloa ti 27.11. klo 17.00-20.00 kirjastolle visioimaan tulevaisuuden lapsiperhepalveluja Vesilahdessa! Kirjastolla on paikalla kunnan lapsiperhetyöryhmä kuuntelemassa ja keräämässä ideoitanne. Tavoitteena Suomen paras sivistyskunta! Tule myös tutustumaan vesilahtelaisten lasten ja nuorten tulevaisuuden toiveisiin ja odotuksiin kirjastolle. Lapset ja nuoret ovat vastanneet kysymykseen: ”Mitä haluaisit repussasi olevan, kun lähdet maailmalle?”

Sote-ratkaisu tulee lähiaikoina vaikuttamaan kunnan roolin muutokseen, mutta vaikka sotea ei syntyisikään, kunnan sivistyksen kentälle on joka tapauksessa tehtävä tai on tulossa muutoksia, joita on jo valmisteltu mm. lape-hankkeessa (lapsiperhepalvelut).  Palvelut ja kohtaamispaikat lapsiperheille järjestetään tulevaisuudessa kunnan ja kolmannen sektorin yhteisvoimin.

Sivistystoimi selvittää, miten rakennamme yhdessä tulevaisuuden Vesilahtea ja vesilahtelaisuutta.  Tule mukaan ideoimaan millaisia helposti saavutettavia palveluja ja kohtaamispaikkoja meillä olisi hyvä olla Vesilahdessa lapsiperheille ja nuorille.

Kohdataan kirjastolla!

–  Vesilahden sivistystoimi