Tilat ja laitteet

Työskentele ja viihdy, omatoimisesti tai ohjatusti

Uusi avara kirjasto on viihtyisä kuntalaisten yhteinen olohuone ja kohtaamispaikka. Tule viettämään aikaa, harrastamaan, tekemään läksyjä tai työskentelemään yksin tai ryhmässä. Lehdet, bestsellerit ja kirjaston muu aineisto ovat kätesi ulottuvilla ja tietopalvelun ammattilaiset valmiina auttamaan. Kahvi-automaatti ja välipalakioski auttavat sinua pysymään vireänä.

Kirjastosta löytyy rauhallisia nurkkauksia ja pöytäryhmiä oleskeluun ja yksin tai ryhmässä työskentelyyn. Voit halutessasi varata hiljaisen työskentelyhuoneen ja työskennellä siellä aivan omassa rauhassasi. Kirjastosta löytyvät ajanmukaiset asiakastyöasemat internet-yhteyksineen, kopiointi-, skannaus- ja tulostuslaitteet sekä langaton verkko. Käytössäsi on avoin langaton verkko SeutuOpen. Kirjaston kokoustila on yhdistysten käytettävissä kokouksia varten.

Soittointoiset voivat varata hiljaista työskentelyhuonetta harjoitteluun. Kun soitto ahkeran harjoittelun jälkeen kulkee mallikkaasti, tartu mikkiin ja tule esiintymään kirjaston tapahtumiin tai tuo koko bändisi kirjaston lavalle.

Tarvitsetko tilaa taiteellesi tai tapahtuman järjestämiseen?
Kirjaston tiloissa voidaan järjestää monenlaisia tapahtumia, konsertteja ja elokuvailtoja sekä pieniä taide- ja muita näyttelyitä.

taidenäyttely