Kirjaston laitteet

Henkilökunta opastaa sinua tarvittaessa tietokoneiden ja muiden laitteiden käytössä. Käytössäsi on yksi kiinteä pöytäkone, kaksi läppäriä, sähköpiano ja -rummut.

Asiakaskoneet
Varaa laitteiden käyttö- ja työskentelyajat (maks. 1h) asiakaspalvelupisteestä. Mikäli tarvitset pitemmän työskentelyajan läppärille, aika kannattaa varata ja varmistaa jo etukäteen joko käymällä tai soittamalla  asiakaspalveluun. Pyydä asiakaspisteestä läppärillä työskentelyä varten kertakäyttöiset WiFi-vierastunnukset ja salasanat. Kirjaston läppäreitä voi käyttää vain palveluaikana ja ne saat asiakaspalvelupisteestä. Läppäreihin on asennettu ohjelmat, jotka lakkauttavat läppärien toiminnan kokonaan, mikäli läppäri viedään hälytysporttien ohi kirjaston ulkopuolelle.

PIKI-hakupääte
PIKI-hakupäätteeltä voit hakea kaikkien PIKI-kirjastojen aineistoa. Hakukone on käytössäsi palvelu- ja omatoimiaikana.

Omien koneiden käyttö
Kirjastossa on langaton verkko. Pyydä asiakaspalvelupisteestä kertakäyttöiset WiFi-vierastunnukset ja salasanat. Omatoimiaikana tunnukset löytyvät asiakaspalvelutiskiltä Pirkan Opiston mukista. Työskentelypisteistä löytyy pistokkeita koneiden latauslaitteita varten.

Tulostus-, kopiointi- ja skannaus
Tulostaminen, kopiointi ja skannaus ovat maksullisia ja onnistuvat vain palveluaikana. Kysy niistä tarkemmin asiakaspalvelusta.

AV laitteet
Kirjastotiloissa on äänentoistolaitteet, tykki, mikrofoni, iso valkokangas ja siirreltävä 75” näyttö. Varaukset asiakaspalvelupisteestä.

Sähköpiano ja -rummut
Varaa käyttöaika asiakaspalvelupisteestä.

Langaton verkko
Kirjastossa on langaton verkko. Pyydä tunnukset ja salasana asiakaspalvelusta.