Nuoret

Kokoonnu porukalla

Kirjastossa on viihtyisiä tiloja, joissa voi vapaasti oleskella, lukea tai pelailla. Kirjastosta löytyy lautapelejä, joita voi pelata kirjaston tiloissa ilman lainaamista. Jos kaipaat aikuista juttuseuraa, nuoriso-ohjaaja, kirjastomummu- ja pappa ovat ajoittain kirjastolla sinua varten. Seuraa tapahtumakalenteria – ajankohdat selviävät sieltä.

Läksyjen luku- ja opiskelupaikka
Kirjasto on mainio läksyjen luku- ja opiskelupaikka. Tule yksin tai kimpassa opiskelemaan. Kirjastossa käytössäsi on asiakastietokoneita, tabletteja ja langaton verkko sekä hiljaista tilaa opiskeluun. Läksypajassa voit saada apua läksyjentekoon kavereilta tai kirjaston aikuisilta.

Osallistu
Osallistu ohjattuun toimintaan, työpajoihin ja tapahtumiin. Tai tule katsomaan kirjaston isolta screeniltä elokuvia ja konsertteja, niitä voidaan katsella myös striimattuina. Kirjaston lavalle kaivataan myös esiintyjiä. Musiikkiesitykset, näytelmät ja muut esitykset sopivat mainiosti uuteen kirjastoon. Jospa bändisi ensimmäinen keikka olisikin kirjaston lavalla! Nuorisovaltuusto pitää kokouksia ja järjestää tapahtumia kirjastolla. Kirjaston toiminnasta ja tapahtumista saat tietoa kirjaston tapahtumakalenterista.

Anna palautetta
Kerro toiveistasi meille kasvokkain kirjastossa tai anna palautetta täällä.